KURBITS SNUS

Om oss

Kurbits Snus är resultatet av ett möte mellan en inbiten snusfantast och en innovativ entreprenör. I detta möte skapades förutsättningarna för de produkter vi nu är mycket stolta att kunna presentera på den aktade snusmarknaden. Vi är medvetna om att det redan finns många produkter och många aktörer på marknaden men vi vet också att det går att skapa snus med en helt annan känsla än det som marknaden hade att erbjuda.

Vad gör vi?

Utgångspunkten är att snustillverkning är ett genuint hantverk. Det är många som försöker sig på att skapa bra snus och de som lyckas vet hur viktig varje enskild komponent är. Från valet av tobak och råvaror till vilken den optimala tillverkningsprocessen är för just den specifika tobaksblandningen. Sedan behöver smaker sättas – ett krävande arbete där en liten variation kan göra mycket stor skillnad.

Bakgrund

Vi vägrade att släppa produkter innan de var färdiga – visst skulle det vara skönt att komma ut på marknaden så fort som möjligt men inte om vi inte var helt nöjda med det som kommer ut. Eftersom produkterna nu är ute så kom vi faktiskt till den punkten och vi hoppas att du uppskattar det snus vi tillverkar lika mycket som vi uppskattar att tillverka det till dig.

sv_SE