Morgondagg

Sju sorters blommor under kudden och en flagga som får sitta uppe hela natten. Midsommarafton, sommarmånader och helt enkelt den lätta frihet som sommaren skänker den svenska själen. Efter att ha överlevt den tunga hösten och kalla vintern ser vi hur gräsmattorna börjar grönska och fågellivet återvänder till det nu prunkande landskapet.

Den somriga friheten av att vara vaken natten igenom, gärna i goda vänners lag och få vandra barfota över daggvåta gräsmattor med maggropen sugande av lycka. Den känslan hoppas vi att de flesta har fått känna och de som vet vad vi menar kan nog komma ihåg dofter, smaker och känslor som finns i alla förväntningar som finns i denna tidiga morgontid. Dagen kan bli vad som helst – förhoppningsvis solig, söt och fylld av lycka. Vi kan smaka på natten och känna kylan i luften. En kyla som inte är direkt kall men som gärna får oss att trycka oss närmare våra vänner och tillåta oss att njuta av sommaren tillsammans.

Morgondagg är ett snus som vill fånga mjukhet och explosivitet på samma gång.

De tydliga smakerna av lakrits och viol balanseras med flera smaker som får tankar och minnen att vakna till liv. Precis som sommarmorgnar kan få våra sinnen att närapå brista av känslor så vill vi att Morgondagg ska ge en smakupplevelse utöver det vanliga. Den är lite mer, men aldrig för mycket – en känsla av att vi inte vill att det ska ta slut, att vi vill stanna tiden och njuta av den härliga morgondaggen som lagt sig över allt underbart som växer i det svenska naturlandskapet.

sv_SE