VID Salty Liqourice

Lakrits älskar man! Eller så gör man det inte… Oavsett vad så leker VID Salty Liqourice med lakritskonceptet på en helt annan nivå. Det finns en renodlad lakritston men lyftet av sötma, tjära och örter gör VID Salty Liqourice till något mer än bara en till lakritssmak.

I Sverige har lakrits en lång tradition inom smaksättning av alkohol och sötsaker och det är en naturlig del av vår smakpalett. Vi har i VID Salty Liqourice tagit fram det typiska med lakrits men uppdaterat till något mer modern och fräscht för att klara av de hårda krav som ställs på en nikotinpåse som ska kunna användas varje dag.

WhatsApp Image 2022-10-26 at 13.05.29
Ruby Raspberry

VID Ruby Raspberry

VID Racing Raspberry leker med våra sinnen och för oss tillbaks till de barndomsminnen som består av hallondoften vid bersån eller vattenbrynet. Samtidigt är det hallon som ger övertonerna i valfri godisbutik. Med tydlig doft av hallon och med förstärkning av solmogna jordgubbar vågar vi påstå att detta är en nikotinpåse som tar fram sommaren oavsett väder.

 

När det kommer till en lättsam och välsmakande nikotinpåse så är VID Racing Raspberry ett enkelt val. Tilltalande smak med en fräsch doft gör denna nikotinpåse till en favorit hos många. Valet av de aromer som finns i påsen vill få fram den naturliga sötman i bären, så den smakar precis som en sommardröm ska smaka.

VID Ginger Lemon

Nyskalad ingefära, färsk citron och honung! Vem kan motstå den välbeprövade kombinationen? Tyngden från ingefäran möter den syrliga citronen och de båda förstärks av en mjuk sötma som kompletterar treenigheten när det kommer till avkopplingens främsta smak. Smakerna från VID Ginger Lemon vill ge dig en känsla av omvårdnad och lugn – men med påtaglig nikotinleverans under lång tid.

 

När det krävs något tryggt och omfamnande så är VID Ginger Lemon svaret när det kommer till nikotinpåsar. Smakerna är rena och påtagliga utan att bli överväldigande utan perfekt avvägda för den som vill ha en mer vuxen smak på sin nikotinpåse.

Fram Ginger Lemon
Vanilla Pear

VID Vanilla Pear

I VID Perfect Pear ville vi får fram smaken av härlig päronglass, en smak som många känner igen och tycker om. Smakerna pendlar mellan päron vanilj och syrlighet på ett sätt som är utmanande när det kommer till vad som går att göra med smaker för nikotinpåsar. Den mjuka smaken och behagliga nikotinstyrkan gör VID Perfect Pear till den perfekta produkten för den som vill bruka nikotinpåsar på daglig basis eller för den som vill ha en mild nikotinpåse när nikotinsuget tar över för mycket.

FINNS I OLIKA STYRKOR (12mg och 16mg)

VID Coffee Caramel

I VID Coffee Caramel hittar vi den perfekta balansen mellan starka Arabicabönor och lyxigt karamelliserad vanilj. Det fylliga kaffet balanseras upp av karamelliserade noter för att sänka kaffets naturliga syra. Lagom söt, lagom stark och verkligen något för den som vill ha en god och vuxen smak på sin nikotinprilla

Kurbits Snus har arbetat med en bra kaffesmak under flera år men det är inte förrän nu som vi är helt nöjda med hur smaken är, hur färgen på innehållet avspeglar kaffets karaktär och hur balansen mellan kaffe och sötma behöver framträda för att skapa maximal smakupplevelse. Smaken tilltalar inte bara stora kaffedrickare utan även de som kan tycka att doften av kaffe är godare än smaken. Njut av kaffets härliga karaktär var som helst och när som helst!

 

FINNS I OLIKA STYRKOR (12mg och 16mg)

Fram Coffee Caramel
Fram Violet Velvet

VID Violet Velvet

VID Violet Velvet är en lekfull kombination av viol och sötlakrits. En snabb nikotinrelease i samband med den söta smaken har blivit en sensation när det kommer till det växande segmentet av fräscha och söta nikotinpåsar. Den nordiska smakpaletten innefattar såväl lakrits som blomster och i denna produkt vill vi sammanföra dem på ett sätt som är utmanande men samtidigt trygg när det kommer till smaktraditioner. 

VID Cool Citrus

Vi har kombinerat våra favoriter i VID Cool Citrus. De har var och en sin del i att skapa en härlig kom-bination tillsammans med en gnutta mentol för att förhöja friskheten och balansera syran som också är en naturlig del av citrusfrukterna. VID Cool Citrus är inte skapad för att vara en superstark produkt utan en produkt för den verkliga finsmakaren. Lagom söt, friskt mint och med tydliga övertoner av Citrus ger oss en produkt för den som vill minska sitt övriga nikotinintag eller som helt enkelt letar efter en riktigt smakfull nikotinprodukt.

Fram Cool Citrus
Fram Watermelon

VID Water Melon

De friska melonsmakerna får fylla sinnet och kompletteras av uppiggande mintnoter. Melon har en naturlig sötma och vi vill att den goda smaken ska få vara en del även när det kommer till nikotinpåsen. Med VID Watermelon får du uppleva smakerna och känslan av ett paradisklimat, åtminstone i sinnet, när du vill och var du vill. Snabb nikotinleverans med en behaglig styrka ger dig en trevlig upplevelse oavsett om du är van brukare av nikotinpåsar eller om du helt enkelt inte kan eller vill använda tobaksprodukter.

VID Fruit Fusion

Med VID Fruit Fusion vill vi erbjuda en trevlig och god smak men med den fulla kraften av en stark nikotinpåse. Fruktigt, fräscht och med ett tydligt tryck i prillan. Vi skapade VID Fruit Fusion för de kunder som längtat efter en nikotinprilla med full styrka utan att det är minten som tar över smakerna helt och hållet. Är det full styrka med väl avvägda smaker som är målsättningen så är detta den produkt vi kan rekommendera för den som är nyfiken på något nytt och annorlunda.

Fram Fruit Fusion
Fram Arctic Blast

VID Arctic Blast

VID Arctic Blast är skapad för den som vill ha den kyliga friskhet som bara mint kan ge. Det finns en sötma bakom den explosiva minten men det är helheten som är fokus i denna produkt. Vi har jobbat med de olika nyanser av mint som ger en tydlig smak, samtidigt som den är svår att sätta fingret på. Vad vi har fokuserat på är dock att få in arktis skönhet och styrka i en nikotinpåse – vi hoppas att den för dina tankar till ett gnistrande landskap där permafrosten och ovillkorlig kyla regerar.

VID Cola Sour

En av de absoluta favoritsmakerna när det kommer till såväl godis, läsk eller som virke till diverse alkoholhaltiga drycker måste vara en fräsch colasmak. Vi ville ta denna klassiker till en ny nivå genom att bygga upp en lagom söt, härligt fräsch och njutningsfullt god colaarom för den som verkligen gillar godsaker. Detta är inte en produkt för den som söker styrkan och slagkraften som annars kan hittas i våra produkter utan det är för den som vill ha något som är genuint gott.


FINNS I OLIKA STYRKOR (12mg och 16mg)

Cola Sour
ru_RU