Soldat

Sverige har en lång och stolt historia av uniformerade människor som arbetar för vår trygghet. Våra erfarenheter säg oss att de som bär uniformen och dessutom snusar är väl medvetna om vikten av en fräsch snus när adrenalinet ska slås på. Utrustningen kontrolleras, planen gås igenom i huvudet och sekunderna innan det är dags att utföra operationen så läggs en ny snus in. Denna prilla måste smälta ihop med sin ägare. Bli en del av dennes kropp och fullända känslan som en van snusare får av att lägga in sin pris.

När det gäller så gäller det. Alla som någon gång burit uniformen i skarpt läge kan med lätthet förflytta sig till flera specifika händelser då allt förutom det aktuella uppdraget försvinner. För en snusare gäller det naturligtvis valet av det vi lägger under läppen. Det måste vara något som fungerar i alla lägen, med fokus på en smak som vi inte tröttnar på. Något som för känslan av harmoni och lugn till våra sinnen så att vi kan fokusera och tagga till. Precis som soldaten som gör sig redo för uppdrag, polisen som ska göra ett tillslag eller brandmannen som precis hoppar in i sitt utryckningsfordon.

Med Soldatsnuset vill vi skapa ett genuint vardagssnus.

Något som håller i längden och kan användas dag efter dag, år efter år utan att snusaren tröttnar eller ledsnar på smakerna. Vi väljer en neutral tobak som vi smaksätter med fokus på balans och trivsamma smaker hämtade från naturen. Soldat är fräsch, välsmakande och kall, som skapad för den som ställer så höga krav på sitt snus så de väljer ett snus som blir en del av en själv.

sv_SE