Soldat

Sverige har en lång och stolt historia av uniformerade människor som arbetar för vår trygghet. Våra erfarenheter säg oss att de som bär uniformen och dessutom snusar är väl medvetna om vikten av en fräsch snus när adrenalinet ska slås på. Utrustningen kontrolleras, planen gås igenom i huvudet och sekunderna innan det är dags att utföra operationen så läggs en ny snus in. Denna prilla måste smälta ihop med sin ägare. Bli en del av dennes kropp och fullända känslan som en van snusare får av att lägga in sin pris.

När det gäller så gäller det. Alla som någon gång burit uniformen i skarpt läge kan med lätthet förflytta sig till flera specifika händelser då allt förutom det aktuella uppdraget försvinner. För en snusare gäller det naturligtvis valet av det vi lägger under läppen. Det måste vara något som fungerar i alla lägen, med fokus på en smak som vi inte tröttnar på. Något som för känslan av harmoni och lugn till våra sinnen så att vi kan fokusera och tagga till. Precis som soldaten som gör sig redo för uppdrag, polisen som ska göra ett tillslag eller brandmannen som precis hoppar in i sitt utryckningsfordon.

Soldat Vinter

För att klara sig i den ogästvänliga miljö som kan vara en del av den nordliga vintern så behöver vi något uppiggande. För en del är det vintersporter, för andra är det mustiga grytor eller värmande drycker. Något vi på Kurbits insett är att det behövs mer smak och känsla under vintern. Den nordiska vintern är lång, den är mörk och den är kall. För att uthärda detta krävs målmedvetenhet, tålamod och att många gånger upprepa mantrat ”gilla läget”.

Vilka smaker som skulle passa vintersoldaten är naturligtvis individuellt men vi ville inte göra ännu ett mintsnus. Vi ville inte heller skapa smaken av blöt skog. Smaken av snö skulle vi nog kunna lösa men det är kanske inte en smak som tilltalar så många. Det vi kom fram till var däremot att det en vintersoldat behöver är något som piggar upp. Något som skärper till och känns direkt, känns mycket och upplevs som frostiga bär som livar upp i mörkret.

Soldat Extreme

Soldat Extreme är inget för den veke. Som namnet föreslår så har detta snus skapats för att tillfredsställa de mest erfarna snusanvändare. Tobaksblandningen, aromerna och intensiteten har utvecklats för den mest extrema användaren och produkten rekommenderas inte för nybörjare.

Den nikotinstarka tobaken har kombinerats med intensiv mint för att ge extra tryck såväl som lång nikotineffekt. När du öppnar dosan och känner doften av den fräscha minten kan du nästan känna styrkan bara genom att dofta på den.

Nikotin är en substans som man måste vänja sig vid. När du har använder väldigt starka produkter, som Soldat Extreme, så rekommenderar vi att du hr en long erfarenhet av att snusa och att bruka nikotin. Soldat Extreme uppfyller alla lagliga krav på ett snus men nikotin är en stark substans och vi vill poängtera att denna produkt skall hållas utan synhåll och räckvidd för barn.

Med det sagt så hoppas vi att ni kommer njuta av denna upplevelse med extra tryck!

VID Soldat Extreme side 2

Med Soldatsnuset vill vi skapa ett genuint vardagssnus.

Något som håller i längden och kan användas dag efter dag, år efter år utan att snusaren tröttnar eller ledsnar på smakerna. Vi väljer en neutral tobak som vi smaksätter med fokus på balans och trivsamma smaker hämtade från naturen. Soldat är fräsch, välsmakande och kall, som skapad för den som ställer så höga krav på sitt snus så de väljer ett snus som blir en del av en själv.

sv_SE