T45 Cool Mint

T45 Cool Mint är skapad för att ge den vana mentholsnusaren en vardagsprodukt. Det är en tydlig kyla som håller länge samtidigt som smakerna är skapade för att hålla länge. En komplexitet i aromerna gör så att du inte tröttnar på mintsmaken utan den är trevlig att använda under en längre tid.

Pepper Mint kurbits Snus
Green Mint Kurbits Snus

T45 Green Mint

T45 Green Mint lägger fokus på fräscha dofter och smaker. Ordentligt med mentholsmak men avvägt med såväl blomdoft som fruktsmaker för att kombinera det hårda med det mjuka. T45 Green mint är klassisk samtidigt som den är helt nyskapande.

T45 Peppermint

T45 Peppermint lägger fokus på den starka smaken av pepparmint men vill också tillföra en rundhet som plockas upp av spearmint. Som helhet så hittas såväl styrka som mjukhet i ett snus som kan uppskattas av den som vill ha ut mer av ett mintsnus än bara ren pepparmint.

Cool Mint Kurbits
VID T45 Extreme 2

T45 Cold Mint Extreme

Detta tillskott till T45-trion är baserad på spearmint och är kompletterad med mintnoter. Med sin påtagliga styrka är det en perfekt produkt för snusaren som är van vid starka, högkvalitativa mintprodukter som har en tydlig nikotinpunch.

T45 Cold Mint Extreme ger dig inte bara den fräscha minten och starka nikotinpunchen, du kommer också få uppleva en närvaro av kyla som vanligtvis kommer från ett väl kylt snus – med den stora fördelen att smakerna inte minskar på samma sätt som det kan bli med ett väl kylt snus.  

T45 – En starkare snusupplevelse.

I vår snusserie som fokuserar på mintsmaker så har vi valt att använda oss av en starkare tobak för att ge lite mer tryck i prillan och möta den nya generationens snusare med starkare snus och fräschare smaker. En väl vald tobaksblandning kombineras med rena mintaromer såväl som äkta mentholkristaller för att höja snuskänslan till något utöver det vanliga.

sv_SE